Mies saa kyrpää homo päivähotelli

Sun homoperse on nyt mun. Ei älä, huudahdin hätäntyneenä, kun kyrpä upposi koko pituudeltaan sisäni. Tunsin kuinka kyrpämme olivat vastakkain ja Jari tarttui molempiin kyrpiin ja puristeli niitä. Setä vähän valmistelee sun persettä, sua ei oo vissiin koskaan pantu ennen? Huomasin että itse asiassa odotin jo puhelinsoittoa että päsisin taas Jarin pantavaksi. Kyrpäni seisoi kivikovana ja pätin ensi töikseni runkata kotiin pästyäni. Jari pyöräytti minut ympäri ja mutisi hyväksyvästi hyväillen takapuoltani. Nyt pikkuhomo maistaa omaa spermansa, tä on hyvä. Nähdän viiden minuutin pästä tuossa ulkona, mies sanoi hiljaa ja lähti ulos. Irstas litinä ja sperman haju sekoittui Jarin huohotukseen. Ensimmäinen kerta, kun saan kyrpä ja heti mieheltä joka tekee minusta vaimonsa. Jarin puolijäykkä kyrpä löi vatsaani irstaasti läiskähtäen Jarin aloittaessa nautinnosta voihkien kiihkeän ratsastuksen.

P?iv?hotelli nainen: Mies saa kyrpää homo päivähotelli

Nyt homopoika saa kunnolla kyrpä. Tartuin käsilläni sängyn pädystä ja antauduin homomiehellleni antaen hänen nussia kyrpäni tahtonsa mukaan. En vastustellut vaan kohotin itseäni, jotta Jari sai housut paremmin jalkaani. Jari hieroi spermaa käteensä ja työnsi sormensa suuhuni. Joko pikkuhintti haluaa kyrpä, että susta tulee mun homoperse. Mun nimi on Jari. Nyt sun homokyrpä saa persettä.

Mies saa kyrpää homo päivähotelli - Sex Hot Pojat

Jari kiihdytti tahtiaan ja tunsin kuinka hän laukesi sisäni. Setä vähän runkkaa sun reikä sedän homokyrvälle valmiiksi. Ihana pikku homo, tykkätkö mun kyrvästä. Homo haluaa lisä kyrpä, vai. Huohotin kiimaisena ja painoin persettäni Jarin kyrpä vasten. Imin nyt kiimaisena Jarin kyrpä nussien samalla häntä dildolla.

1 ajatellut “Mies saa kyrpää homo päivähotelli”

  1. Tunsin kuinka toinen käsi hakeutui peräreiälleni etukautta ja sormet upposivat spermaiseen reikäni.

Jätä Vastaus