Anaalipano homo yle puhe netissä

Luotammepa enemmän hyvän oloon tai mittaustuloksiin, olemme matkalla kohti ihanteellista tilaa ja asioiden "oikeaa" järjestystä eli jatkamme ihmisen ikiaikaisia pyrintöjä uudessa kontekstissa. Musiikki ja magia 57 minti.6.2018, tällä kerralla astumme Perttu Häkkisen kanssa populaarimusiikin salattuun maailmaan. Usein kirkkoihin, temppeleihin ja jumalauskomuksiin liitetty ilmiö paljastuu uskontotieteen valossa yllättävän monitahoiseksi, jopa märitelmiä pakenevaksi. Pertun vieraana on Mikko Björklund, joka on tehnyt uskontotieteen gradunsa suomalaisista sepistä. Keinoäly 57 minti.4.2018. Kevän parhaat 57 minti.6.2018. Ohjelmaa kuultiin Yle Puheessa vuosina. 56 minti, homo religiosus tutkii rock- ja popmusiikin suhdetta uskontoon. Ohjelma on tallennettu elävän yleisön edessä Helsingin Sideways-festivaleilla.6.2018. Yle Puhe esittä tänä viikonloppuna näistä 11 jaksoa. Änessä toimittajat Perttu Häkkinen ja Panu Hietaneva.

Anaalipano homo yle puhe netissä - Yle Puhe Radio

Vieraina terveysviestintä tutkinut biologi ja valtiotieteen tohtori Vienna Setälä-Pynnönen, sekä anoreksiaa gradussaan käsitellyt teologian maisteri Matilda Mela. Linkolan "soutajista" on muotoutunut jo käsite. Homo religiosus on radio-ohjelma, jossa tarkastellaan suomalaiselle yleisölle tuttuja arjen ilmiöitä uskonnontutkimuksen näkökulmista. Ja vaikka näin olisikin, niin Antti Harmainen Tampereen yliopistosta kertoo Panu Hietanevalle, miksi esoteriaa kannattaa silti tutkia. Mutta mitä tavoittelemme, kun tavoittelemme terveyttä? Mitä keikat rituaaleina ovat perineet kirkonmenoista? Juuri tällaisia mahdollisuuksia etsii moderni pelillistämisen tutkimus.

Anaalipano homo yle puhe netissä - Homo religiosus

Kun ihminen ja kone kohtaavat, kumpi tekee kummasta jumalan - vai tekeekö kumpikaan? Resitaatiot laulaa pastori Otto Alanen Tölön seurakunnasta. Vieraana uskontotieteen professori Teemu Taira Helsingin yliopistosta. Siitä on kertomassa kirjakauppias ja Pekka Ervast -sivuston ylläpitäjä Pirjo Aalto. Yllättävän monesta asiasta löytyy uskonnoista tuttuja piirteitä. Kuolleet ovat ihmiskulttuureissa erityisen huomion, tabujen ja rituaalien aihe.

Karhukulttuuri Perttu: Anaalipano homo yle puhe netissä

Ohjelmassa keskeisiä kysymyksiä ovat muun muassa, mitä kaikkea kätkevät taakseen sellaiset suuret käsitteet kuin uskonto, myytti tai jumala. James Bondin ikuinen paluu Modernin myytin jäljillä 56 minti, homo religiosuksen ensimmäinen jakso ottaa tarkasteluun James Bondin myyttisenä hahmona, joka luo uskoa moderniin länsimaiseen ihmisihanteeseen. Jumala rahasta, pelastus kasvusta Talouden ja uskonnon yhteyksiä 57 minti, raha ratkaisee. Toimittajina Perttu Häkkinen ja Panu Hietaneva. Historia syntyy tuotantosuhteiden muutoksista.

1 ajatellut “Anaalipano homo yle puhe netissä”

Jätä Vastaus