Etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua

etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua

Ahdistaako sua koskaan kun niin monet ihmiset tunnistaa sut kadulla ja monet tietä suhteellisen paljon asioita sun elämästä? Saatko huomiota sun ulkonäöstä (positiivisessa ja negatiivisessa mielessä) kaupungilla tai jossain muualla, mitä? En harrasta yhtän mitän. StarrLightning, Kittensroar, Yasshe, ElleSantiago, artisabangyeah, gussiiee, KamikazeCrab, clwilson, Mumblebark, Piyo13, MrSaineIndeed (MrSaine), Flamoore, Icynose, rustledJimmy, Bwabwaimagoat, Kytanna, Araesson, zazz15, willowdusk, Victorica_Mei, TatteredWings93, SethYamachi6, NightMoon, NightMoon, NightMoon, cypress_sleeping, PandaHatRF, im_an_iceburg, Svei, rinfics, DarkIceAngelFlare, IrishSkumring, wolfyraged, Prophettheprophet, SuperWhoAvengeLockian, carolinemc2, Raven_hart, NanasawaYuri, butterkist, grxmoire, BlithelyandBlissfully. Omaan kämppän muutan heti ku mahd. Espanja, Italia, Turkki, Egypti, Israel, Brazilia, Kolumbia, Kreikka, Kypros, Tunisia, Itävalta, Saksa, Ranska, Kanarian saaret, Ruotsi, Viro, Venäjä, Latvia, Norja, ö Nyt ei muistu enempä xD Kumpi NÄISTÄ vartaloista (laihempi vai muodokkaampi) on sinusta kauniimpi? Se on ihan perus juttu ylipätän elämässä. Suomi on ihana maa, toivon vaa et oisin silti Amerikkalainen :D haha Millainen sun suku on? Silikoonit ja nenäleikkaus :D.

Etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua - Gay Nuole Mun

Kuinka montaa tyyppii oot rakastanu oikeesti jos perhet sukulaisii yms ei lasketa? Miten oot jaksanu pitä tätä blogia vaikka sulla tulee paskaa niskaan näin paljon? No hmm en erityisesti. Muuttaako se sun elämä jotenkin ja millä tavalla? En katso telkkaria :DD. Kaikkia ei vaan voi miellyttä.

Videos

Horny Tranny faps her Angry Cock.

Homo Pyllyn: Etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua

Toisaalta tähän oon aina pyrkiny. Missä kaikkialla oot asunu elämäs aikana? Mut mun maku miesten suhteen on sama ku musiikin tai leffojen. Mä en ite koe oikeestaan vihaavani ketän, enkä usko et kukaan vihaa mua. Syön roskaruokaa ja muutenki tosi epäsännöllisesti ja värin. ) -Otin just ennen uuttavuotta, normi korvis, ja ei se oo kokonaa parantunu viel! Ja valikoitko sä paljon sun kavereita? Jos on ihmisii jotka tykkä tosi paljon lukee mun blogia, ni tiedostan et sit on myös niit vihaajia. Missä päin Turkua isisi asuu? En nä oikeestaa ku mummuu ja pappaa! Oot etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua joskus puhunu kuinka haluisit lähtee vaihto-oppilaaks, ni haluisitko vielä ja aiotko toteuttaa sitä? Kyllä mä ainakin haluun kouluttautuu mahdollisimman hyvin, enkä joutuu johonki helvetilliseen velkakierteeseen ja lopulta ajautuu sossupummiks! Joten mun hoikkuus on varmaanki vaan geeneissä. Tunnetko paljon ihmisisä ympäri suomea? Niillä on kaikkii tapaamisii ja yhteisii juhlia tosi paljon ) Mikä on kauneusihanteesi? Tykkätkö pirkan kanayrtti nuudeleista? Missä päin päkaupunkiseutua asut? Kannattaa panostaa meikkien laatuun. Onko mielestäsi tärkeä kouluttautua korkeasti ja luoda menestyksekäs ura? Ainoo mikä on, on kulmakynä. En hoida sitä mitenkän! Turussa, Raisiossa, Helsingissä, Vantaalla ja nyt taas Helsingissä! En tykkä yhtän Kimin vartalosta. Kui paljo saaat rahaa kuukaudes? Sähän et juo kännejä useesti (kai miksi? Oon oikeestaa seurustellu kunnolla vaan tytön kanssa!

1 ajatellut “Etsitään homo seksiseuraa nuole mun kalua”

  1. En pidä kaikkien kanssa yhteyttä enä, mut tiedän et heille vois soittaa jos olisin menossa sinne päin.

Jätä Vastaus